CHANCE_THIS_TO_IMAGE_URL"https://static.wixstatic.com/media/45ab39_dab56b7855424166870f7be3cefaf721~mv2.png/v1/fill/w_178,h_178,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/Renkli.png"sizes="192x192"/>
top of page

Sistem Arızaları Hizmeti Aksatıyor!

Adil Haber-Sen olarak, siz değerli mesai arkadaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine, Postaweb, KPAPG ve diğer sistemlerinin altyapılarının iyileştirilmesi, sistem arızaların giderilmesi yönündeki talebimizi PTT AŞ. Genel Müdürlüğü, Bilişim Daire Başkanlığına ilettik. Söz konusu talebimize ilişkin tüm detayları aşağıda bulabilirsiniz.



Son dönemde mesai arkadaşlarımızdan özellikle Postaweb sisteminin sağlıklı çalışmaması nedeniyle yakınmalar almaktayız. Sistemin sürekli arızanlanması mesai arkadaşlarımız ile hizmet alan vatandaşlarımızı karşı karşıya getirmekte, gereksiz tartışmalara neden olmaktadır. Ayrıca yaşanan bu arızalar merkez ve şubelerde gereksiz yoğunluğa sebep olmakta ve hizmet kalitemizi olumsuz etkileyerek gelirlerimizin de düşmesine neden olmaktadır.


Şirketimizden hizmet alan vatandaşlarımızın memnuniyet oranlarının artırılması, gelirlerimizin artırılması ve mesai arkadaşlarımız ile hizmet alan vatandaşların gereksiz tartışmalara girmesini önlemek amacıyla Postaweb başta olmak üzere, KPAPG ve diğer sistemlerin altyapılarının iyileştirilerek sistem arızalarının asgari düzeye düşürülmesi hususunda gerekli çalışmaların yapılarak, sendikamıza bu konuda bilgi verilmesini saygılarımızla talep ederiz.



 

Adil Haber-Sen

Yönetim Kurulu

220 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Kommentare


bottom of page